Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 13-Nov-2007 03:38
Manik for Nanie again...
Projek: Belt for maternity gown..
Material: Satin
Jahitan Manik: Manik Tabur

Ni special task...sbb kena cari material belt tu dulu before jahit...original belt Nanie guna organza tapi dah tertetas sbb tak dijahit..so i suggested her to use satin instead of organza. Lagi pun cam tak bape naik organza tu since material baju die ada motif bunga full..

It was challenging for me yg beginner belajar menjahit hahaha... pening kepala aku nak pk kan cemana nak jahit belt tu nampak cantik :-D .... Asyik la die senget benget hahaha... So Nanie hopefully u like it..Btw this belt can be worn with plain dress gak..later la bila u dah lepas bersalin ;-)

Percaya tak Nanie ni dah sarat dah still rajin nak cantik2 kan baju dia nak gi wedding...Curlastt kan dia? Salute!!! U rawk Nanie.... 8-)






© Pidgin Technologies Ltd. 2016