Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 19-Nov-2007 10:58
Manik for K Roger's Mum
Jahitan Manik: Manik Beriring
Projek: Both hands
Baju: Kurung
Materials: Silk

Remember K Roger? My officemate yg i buat kan baju dia for jamuan raya that day?? Aha.. this time project manik is for her mum..Jgn memain..mak dia vogue lagi tau hehe... She immediately requests nak jahit gak manik after tgk baju anak dia yg bersilau tu haha.. But of course taleh lawan anak die la gamak nye hehe..since she request simple je nak kat hujung tangan.. At first memula nak buat macam design yg i buat for K Roger tu, ala² manik tabur tapi ada pattern, tapi bila start jahit susah plak nak bentuk sbb kain dia lembik sangat.. silk kan.. so changed to manik beriring je...tapi i buat 2 layers...





© Pidgin Technologies Ltd. 2016