Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 16-Sep-2008 02:24
Project for Nurel's Mum
Ingat tak kawan saya si Nurel ni? hehehe.. this time around, project beading untuk her mum pulak.. Very the pink yuuuu...tapi i loike!!! and jgn memain..all my frens mum suke kaler pink tu.. terus dah reramai nak beli baju kaler pink macam Nurel's mum ni untuk raya.. Sometimes, kelakar gak tgk gelagat my mum nye kawan ni.. :-D

Yg lagi best, bila dieorang datang bertandang kat umah i tgk i tgh buat beads ni, ramai pulak yg berkenan nak letak beads kat baju masing2 hehehe... kalau tak sebelum ni ramai cam tak suka baju bermanik or sequin ni.. so sweet.... ;-)

For this baju, i buat manik beriring 2 layer...and then follow motif bunga kat body.. reason sbb nak nampak baju tu outstanding lagi.. yg ni i boleh buat kat body sbb nya motif bunga jarak2 and ada banyak tanah kosong...nampak simple tapi part body agak difficult sbb body baju ada layer 2 lapis.. so kena careful cucuk jarum supaya tak tembus sampai lapisan kedua...

Enjoy the pics...






© Pidgin Technologies Ltd. 2016