Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 1-Jan-2009 16:00
Pepari Collection Part 1
From my personal collection. SImple design and 1st attempt with sequin yg oval tu.. Nampak org pakai cam cantik je dgn benda tu kat baju tapi bila diri sendiri pakai cam kelakar la pulak.. iskkk... This baju added to my baju raya yg beli ready made dan siap nye pun masa 3rd raya.. sedey betul baju sendiri siap lepas raya hahaha.. so nak puas kan hati sendiri, buat la gak eventho simple je... Tu pun ramai sedara mara perli, aik tokey beads nye baju asal simple tak merelip? alalalalalala... tape la janji puas ati tgk org lain happy... myself nanti la i find my own suit time hehehe.. :-D





© Pidgin Technologies Ltd. 2016