Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 3-Jan-2009 02:02
Project for Ira's Mom again...
Aha.. ini baju yg terakhir saya buat untuk Mak Ira. Sorry ya Ira lama sungguh saya pegang kain ni. Keadaan masa betulĀ² mengizinkan.

Bila Ira beritahu yg her Mom wants something different to be designed at only lengan baju (baju and kain plain) I was quite worry. Bimbang sbb masa tu keadaan agak kelam kabut. Nak cari ilham design yg different memang agak mencabar. Bila Ira told me that her mom wants something abstract. So I started to draw on a piece of paper.

Again, for this baju I choose not to use any of beads in red color. I want something contra. So I designed something like more on geometric motif combined with spiral pattern using only silver color bead. So hasilnya jadi lah seperti ini:


Hmm.... ada yg tak kena laa kan??

So, finally what I did was this;

Tadaaaa!!! :-D





So akhirnya, saya amat berpuas hati dgn design baru saya kali ini... Alhamdulillah.

K huda: Selamat Tahun Baru jugak!! Thanks for the comment and thanks sempat menyinggah di sini... Btw, cupcakes akak sangat comellll!!! Wonder cemana nak decor kek yg kekecik tu.. fuh..

K Beauty: Jgn memain ye.. skang saya dah ada tongkat sakti :P ... Azam baru ni kekdah nye... hehehe

Azi: alahai.. jangan la juling kekekeke...ni pun dah sekian lama tak berhapdet.. :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016