Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 13-Feb-2009 11:22
Matrix I
Design yg ni ilham dari movie matrix... ala yg 01010110011 green n black tu.. mula saya nak buat design ala² pua tapi sbb kain nya berkotak² rasa cam tak bape masuk.. so yg ni baju untuk sahabat baik saya di KL sana... Hopefully Yatt suka la ngan design ni..challenging sbb nak jahit manik tu kena nampak straight je...

Yat..baik ko ckp ko suke kalo tak aku surrender lepas ni hahahahahaha.. nanti promote kat acu ko ekkk :-D


Enjoy!!


Manik jahit kat lengan sahaja...


© Pidgin Technologies Ltd. 2016