Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 13-Jul-2009 11:26
Orient Eye Garden for K Dzilla
Saya memang tak senang duduk bila dapat baju dari akak ni. Sebab utamanya sbb dia juga beader yg memang sangat dikenali ramai. Esp for her SF... Memang kalau boleh tanak tapi tak sampai hati nak kata no.. Mungkin dek kerana cuak yg amat sangat, color combination saya tukar 4 kali.. ada je yg tak kena... And I think this is the design yg paling banyak pakai manik... Sampai benang 1 roll tu habessss hehehehe.. imagine dat... And I put more then 10 type/colors for this design.. I think around 12 or 13.. Banyak kan?? Bila dah siap lagi la berdebar nak pass to tuan badan... dag dig dug jgn cakap la.. the moment she belek2 my baju di tengah kepanasan tu... Alhamdulillah K Dzilla satisfied.. Betul ke kak suke? hehehehe... Kidding.. :-D

The idea to apply very warm and orient look in this design coming when I keep on changing the color combination. It was when I flipped over Astro channels and I saw Rasa Halal Orient Hong Kong (guess so)... The red color from the "tanglung" gave me a hit.. Y not? So this is the final touch...

Enjoy...








© Pidgin Technologies Ltd. 2016