Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 14-Aug-2009 06:09
Pink Tangling Shiffon for K Niza Gombak
Another shiffon project.. :-D

Sungguh menuntut kesabaran saya.. seperti kebiasaannya. K Niza sertakan sekali keratan dari majalah untuk jadikan reference kepada saya. Basically design di hujung lengan ala ala tangling berjuntaian gitu...

Saya jarang sekali buat design tangling ni.. so agak mencabar mencari manik yg bersesuaian. Dihujung lengannya dibuat style zaman sekarang ni, jenis bercekak getah.. ape nama design ni ye??
Nampak macam kecik je gelung tangan tu kan? Tapi sebenarnya, sebab bergetah, jadi perlu diregangkan kain supaya manik jadi cantik. Sudahnya, agak jenuh jugak hehehe sbb lengan K Niza ni sangat la comel berbanding dengan tangan saya ni kan? LOL

Untuk bahagian leher, sebenarnya K Niza mahukan something lite kat dada sahaja, sbb nya orang nya bertudung. Tapi saya tambah kan sedikit dibahagian leher supaya tak nampak pelik sangat...

So hasilnya, ENJOY!




© Pidgin Technologies Ltd. 2016